WELTEN IS A MASTER OF SOURCES

Binnen Welten waren we op zoek naar een matchingtool in AFAS, die de expertise van onze matchers ondersteunt in het recruitmentproces. Worxflow bleek de oplossing! Als teamleider van de afdeling matching implementeerde we samen met Worxflow in ongeveer twee maanden de matchingtool.

Samenwerken met Worxflow is prettig. De lijnen zijn kort en er is een centraal aanspreekpunt. De persoonlijke benadering van Worxflow, ligt dicht bij ons eigen DNA. Dit maakte het mogelijk om snel te schakelen en bij te sturen gedurende het proces.

We werken nu enkele maanden met de matchingtool en het is voor ons een absolute vooruitgang gebleken. De tool werkt aanvullend op de reeds aanwezige expertise. Worxflow vindt niet alleen kandidaten binnen onze organisatie, maar is vooral een uitkomst om kandidaten in vele bronnen buiten de organisatie te vinden.

Het grote voordeel van Worxflow is dat het proces- en beheersmatig meer overzicht biedt. Het hele proces wordt meteen geborgd in ons AFAS-systeem. Daardoor kunnen we precies volgen waar een kandidaat zich in het proces bevindt. Dit geeft ons de kans om continu te werken aan procesverbeteringen.

Als organisatie zijn we meer in control en onze matchers werken efficiënter. Kortom, een echte aanrader!

- Sander Pickhard, teamleider afdeling matching

Financieel detacheerder en opleider Welten