QUORATIO IS A MASTER OF SOURCES

De belangrijkste aanleiding voor ons om Worxflow te implementeren is de groei van Quoratio. We groeien harden ons oude pakket bood te weinig sturing in onze processen. Er was veel mogelijk maar het waren losse acties en applicaties, waardoor we de grip op ons bedrijfsproces verloren.

We vinden het belangrijk dat de nieuwe tool gedragen wordt door de organisatie. Daarom hebben we eerst informatie opgehaald uit de organisatie en verwachtingen gemanaged. Een of twee dagen per week kwamen er vaste consultants van Worxflow over de vloer. Zij werkte met ons in dezelfde ruimte, dus de lijntjes waren kort. Daardoor was het mogelijk om meteen te sparren en actie te ondernemen. Eigenlijk voelde het alsof zij onze eigen collega’s waren.

Om de matchingstool goed onder de knie te krijgen, hebben we samen met Worxflow, en ook zelf dingen uitgedokterd. Daarbij hebben we wel het geluk dat we het type mensen aan boord hebben die dit waanzinnig leuk vinden om te doen. Dat maakte Worxflow niet just-another implementatieclub, maar een leermeester die onze nieuwsgierigheid en creativiteit ten volste hielp te benutten. Door Worxflow hebben wij meer grip op ons bedrijfsproces en is ons matchingsproces succesvoller en meer overzichtelijk.

- Miranda van Mook, directeur Bedrijfsvoering

Personeelsintermediair Quoratio