Slimme zoekmachinetechnologie & AFAS: een gouden combinatie 

Worxflow ondersteunt organisaties bij het matchen van kandidaten en posities. De software helpt je niet alleen bij het vinden van posities voor jouw kandidaten, maar ook bij het vinden van kandidaten voor jouw posities. Het is een slim softwarepakket, dat perfect samenwerkt met de software van AFAS, maar wat houdt het pakket van Worxflow nu precies in? Waar helpt het je bij en wat kun je als organisatie zelf doen? Op deze pagina leggen we het je uit. 

Worxflow pakket

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Vind jij het lastig om uit ál die databases de juiste kandidaat te vinden? Dan kan Worxflow je helpen. Worxflow biedt slimme zoekmachinetechnologie, waardoor jij overzichtelijk en eenvoudig de juiste kandidaat vindt. Bij deze zoekmachinetechnologie hoort echter een persoonlijke AFAS-inrichting. Werken met Worxflow bestaat dus eigenlijk uit twee onderdelen: slimme zoekmachinetechnologie én een persoonlijke AFAS-inrichting. Hieronder lichten we beide delen toe. 

Slimme zoekmachinetechnologie van Textkernel

Voor de slimme zoekmachinetechnologie maakt Worxflow gebruik van de software van Textkernel. Textkernel levert unieke software, die het begrijpen van zowel CV’s (van kandidaten) als aanvragen (vacatures) mogelijk maakt. Textkernel maakt hierin onderscheid in drie modules, namelijk Extract!, Search! en Match! en één optionele module:

  • De module Extract! leest CV’s waardoor je een waardevolle talentenpool opbouwt;
  • Met de module Search! zoek je effectief de beste kandidaten in je eigen én externe databases;
  • Tenslotte zorgt de module Match! ervoor dat je zelfs vacatures kunt uitlezen en matchen. Het matchen van kandidaten en posities wordt door deze software super eenvoudig en het slagingspercentage is optimaal. Deze software van Textkernel maken we beschikbaar via AFAS InSite;
  • Als uitbreidingsmogelijkheid is ook de software van JobfeedNL te integreren. Real-time informatie over de actuele arbeidsmarkt in Nederland, van waaruit te matchen is vanuit je eigen (beschikbare) kandidaten.

AFAS-inrichting

Het implementeren van de Worxflow-oplossing is een gestandaardiseerd proces op de achtergrond. Echter, om dit goed te integreren in je werkprocessen, is meestal een optimalisatie van met name de sales en user interface nodig, om de commercieel gerichte mensen in je bedrijf van de juiste tooling te voorzien. Wanneer je kiest voor de slimme zoektechnologie van Worxflow is een goede AFAS-inrichting van belang. Het is vanzelfsprekend, dat wanneer je gebruik maakt van nieuwe zoektechnologie, er ook nieuwe processen in AFAS om de hoek komen kijken. Eigenlijk verandert er niks aan je oude werkwijze, maar jouw persoonlijke processen worden ingericht in jouw AFAS-omgeving. Na deze implementatie herken je jouw unieke werkwijze dus gewoon in AFAS terug. De processen in AFAS worden niet door ons ingericht. Voor sommige organisaties is het mogelijk deze AFAS-inrichting zelf te verzorgen. We begrijpen dat dit niet voor iedere organisatie geldt. Hiervoor kan specifieke business consultancy helpen, welke Vionq graag voor u verzorgt.

De zoektechnologie en de AFAS inrichting zijn dus nauw met elkaar verbonden. Dit is noodzakelijk om een zo efficiënt mogelijke workflow te creëren. Vragen? Neem dan contact met ons op. Voor vragen over je persoonlijke AFAS-inrichting kun je Vionq raadplegen.(C) 2019 WORXFLOW. ALL RIGHTS RESERVED.(C) 2019 WORXFLOW. ALL RIGHTS RESERVED.

Algemene voorwaarden Worxflow