"We hebben een groeiambitie, waarbij kwaliteit voorop staat."


Verhoeve - partner in Finance

"... een partij die dit goed snapt."

"De klik en pragmatische aanpak was voor mij een belangrijke reden om in zee te gaan met Worxflow. Omdat het recruitmentproces voor ons een essentieel proces is binnen Verhoeve Detacheren, zochten we echt een partij die dit goed snapt. Worxflow kon ons direct een aantal goede referenties geven en mede door de goede klik zijn we redelijk snel van start gegaan. ""..er is goed geluisterd naar onze wensen."

"De implementatie hebben we als zeer plezierig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en de implementatie is snel verlopen. We gebruiken Worxflow voor recruitment en sales. Ondanks dat we nog niet alle mogelijkheden gebruiken van Worxflow, ben ik al erg tevreden met de quick wins die we bereikt hebben. De samenwerking tussen sales en recruitment breng je met het proces en het systeem dichter bij elkaar. Dit geeft een enorme professionaliseringsslag."


"..waardoor we nog slagvaardiger worden."

"We hebben een mooie groeiambitie, waarbij kwaliteit voorop staat. In beide opzichten ondersteunt Worxflow hierbij. Denk aan o.a. een duidelijke informatiestroom over beste kanalen, hit-rate en conversieratio op het gebied van recruitment. Wat betreft sales hoeven er een stuk minder lijstjes bijgehouden te worden, want alles ligt al vast in Worxflow. Daarnaast kan sales ook veel proactiever handelen door de eenvoudige zoekfunctie waardoor we nog slagvaardiger worden.”