"Worxflow biedt voor onze detacheringsactiviteiten het perfecte proces."


Saskia van Wijck - Performance manager - SCIOPENG

"... AFAS in combinatie met Worxflow."

"Wij werken voor onze detacheringsactiviteiten met Worxflow. Anderhalf jaar geleden zijn we hiermee gestart. Op dat moment was er een fusie bij ons gaande waarbij allebei de bedrijven met andere systemen werkten. Onze gezamenlijke keuze viel al snel op AFAS in combinatie met Worxflow. Worxflow biedt voor onze detacherings-activiteiten het perfecte proces.""..makkelijk en snel searchen van talent."

"De mooiste benefit van Worxflow is wat mij betreft het makkelijk en snel searchen van talent. Niet alleen van eigen medewerkers, maar ook via LinkedIn, Indeed en andere externe bronnen. Het vergroten van het zoekgebied is essentieel, want onze groeiambitie is fors; in twee jaar willen we met ruim 100 collega's groeien! Verder levert het overzicht met Worxflow veel meer duidelijkheid op over de status van kandidaten in het proces."


"..ons proces verder aan te scherpen en onze doelen verder te realiseren."

"Voor nieuwe gebruikers wil ik meegeven dat Worxflow echt wat oplevert, maar dat de inrichting van Worxflow zeker wel wat tijd vraagt. Gelukkig is de ondersteuning vanuit het Worxflow-team erg goed. Ik zit elke maand met onze adviseur van Worxflow om de tafel, om ons proces verder aan te scherpen en onze doelen verder te realiseren."