HR

“Een groeipad uitstippelen, maar ook echt voortgang
bewaken en realiseren"

Zorg voor duurzame inzetbaarheid van talent
Ontwikkelmogelijkheden zijn er niet om te laten liggen. Zowel medewerkers als jouw organisatie hebben profijt bij het benutten hiervan. Met Worxflow blijft een ontwikkelplan geen papieren tijger. Bekijk realtime hoe medewerkers zich bekwamen met de overzichtelijke ontwikkelingsmonitor. 


Dossiers op orde, zonder veel gedoe
Achter iedereen aan bellen? Gegevens overtypen of allerlei documenten in verschillende mapjes doen? Niet meer nodig. De overdracht van recruitment naar HR is eenvoudig en single-entry. 


Kwaliteit binnen en buiten
Audits worden een feestje door de kwaliteitsslag die je maakt met Worxflow.  Dat straalt niet alleen kwaliteit uit naar opdrachtgevers; ook medewerkers vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met hun gegevens wordt omgegaan.


100% Compliant
Werk geheel volgens alle wet- en regelgeving. En komen er aanpassingen hierin? Schakel dan snel door het huidige documentbeheer, selectiemiddelen en batchaanpassingen.


On board! En varen maar...
Door een vlotte onboarding kunnen medewerkers snel aan de slag zonder dat je bang hoeft te zijn dat de zaken nog niet op orde zijn.  Dat geeft jou een comfortabel gevoel en de business het vermogen om snel te groeien!


Testimonials

"Wat is de status? Is iemand aangenomen of afgewezen?." 


AP SUPPORT


"...betreft het makkelijk en snel searchen van talent. Niet alleen van eigen medewerkers, maar..." SCIOPENG