AFAS koppeling


AFAS is een systeem dat veel te bieden heeft. Het zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen overzichtelijk zijn én blijven. Daar is iedere organisatie natuurlijk naar op zoek. Om nog beter aan de vraag van organisaties te voldoen zie je steeds meer koppelingen tussen AFAS en bestaande tools. Met een AFAS koppeling breid je AFAS als het ware uit. Zo ook met de koppeling tussen AFAS en Textkernel. Op deze pagina vertellen we je alles over deze AFAS koppeling.


Is AFAS ook jouw systeem?

Wanneer je dit leest is de kans groot dat je al met AFAS werkt. AFAS biedt overzichtelijke software om jouw bedrijfsprocessen te organiseren. Zo gebruik je AFAS waarschijnlijk voor de automatisering van financiële processen, je personeels- of en salarisadministratie of bijvoorbeeld voor je projectadministratie. Wanneer het systeem niet compleet voor je is maak je met AFAS zo een koppeling. Hierdoor word je AFAS pakket uitgebreid.

Recruitment in AFAS

AFAS heeft veel te bieden, maar hoe ga jij als recruiter te werk? Waarschijnlijk heb je heel wat met AFAS te maken, maar gebruik je daarnaast nog recruitmentsoftware. Hoe houd je zaken overzichtelijk? Hoe beheers je je interne talentpool? En hoe leg je de koppeling naar AFAS? Dit zijn vragen om eens over na te denken. De kans is namelijk groot de je twee aparte systemen beheert. Hier komt veel onnodig werk bij kijken waar veel tijd inzit. Daarbij, en dat is het allerbelangrijkste, raken recruiters het overzicht vaak kwijt. Door met AFAS een koppeling te maken naar een recruitmentsysteem kunnen recruiters efficiënt te werk gaan.

AFAS koppelen aan een recruitmentsysteem

Werk jij zowel met AFAS áls met een recruitmentsysteem? Dan is de kans groot dat jij je werkt kunt optimaliseren. Het is logisch dat je met AFAS werkt, omdat je hele database hierin zit. Met AFAS heb je overzicht over al je medewerkers en kun je sollicitanten eventueel toevoegen. Echter is het niet mogelijk om in AFAS naar nieuwe kandidaten te zoeken. Daarnaast worden de huidige medewerkers vaak vergeten in het recruitmentproces. Door een AFAS koppeling te maken met een recruitmentsysteem is dit verleden tijd.

Hoe werkt de AFAS koppeling?

Met Worxflow koppel je AFAS aan de software van Textkernel. Door deze koppeling beheer je alles in één systeem. Hierdoor kun je in álle bronnen tegelijkertijd doorzoeken. Denk aan vacaturesites zoals indeed, maar ook aan jouw eigen interne AFAS database. Met Textkernel match je de ideale kandidaat aan een positie, maar ook andersom!

Zowel intern als extern matchen

Bij het zoeken naar kandidaten wordt vaak de interne database over het hoofd gezien. Wanneer je de AFAS koppeling maakt met Textkernel zie je jouw interne kapitaal niet meer over het hoofd. Op basis van de ingegeven kenmerken zoekt Textkernel zowel extern als intern naar de juiste match. Doordat ambities van medewerkers ook in kaart worden gebracht weet je precies welke medewerker ambities heeft om door te groeien. Zo wordt niemand over het hoofd gezien en voorkom je dat medewerkers de kans mislopen om intern door te groeien.

Voor wie is de koppeling geschikt?

De AFAS koppeling is geschikt voor iedereen die met AFAS werkt en een recruitmentbehoefte heeft. Worxflow focust zich hierbij op twee specifieke markten:

  • Bedrijven die zich focussen op de juiste match maken tussen kandidaat en positie. Denk hierbij aan detacheerders, wervingsbureaus of uitzendbureaus.
  • Corporate bedrijven. Deze bedrijven zijn groot genoeg om een eigen recruitmentbehoefte te hebben. Wanneer zij gebruik maken van de AFAS koppeling zien zij interne kandidaten ook nooit meer over het hoofd.

Geïnteresseerd in een AFAS koppeling?

Wil jij graag meer informatie over een AFAS koppeling met Textkernel. Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe deze AFAS koppeling waardevol kan zijn voor jou organisatie. Liever een demo? Vraag hier een demo aan.
(C) 2019 WORXFLOW. ALL RIGHTS RESERVED.(C) 2019 WORXFLOW. ALL RIGHTS RESERVED.

Algemene voorwaarden Worxflow