Ontstaan van Worxflow

Wanneer je kijkt naar de markt van detacheringsbedrijven én naar AFAS mist in essentie een belangrijk onderdeel: de mogelijkheid om 'slim' te kunnen zoeken naar kandidaten en deze vervolgen te matchen aan vacatures. Deze functionaliteiten zijn essentieel in een efficiënte bedrijfsvoering en om gecontroleerde bedrijfsprocessen te kunnen waarborgen. Na een uitgebreide analyse blijkt dat de semantische software van Textkernel hiervoor dé oplossing biedt.  

Om onze ERP-visie 'de droom van één geïntegreerd pakket voor je hele bedrijf' mogelijk te maken voor detacheringsbedrijven zijn we met Textkernel de samenwerking gestart om samen deze oplossing te ontwikkelen. Textkernel levert namelijk unieke software die het begrijpen van zowel CV's (van kandidaten) als aanvragen (vacatures) mogelijk maakt. AFAS en Textkernel zijn twee pakketten die elkaar enorm versterken en qua architectuur perfect op elkaar aansluiten.

Worxflow legt de verbinding tussen deze twee pakketten en is in 2017 als dochter van
 Vionq ontstaan. Vionq is een succesvolle optimalisatiepartner van AFAS Software met veel ervaring, kennis en kunde in huis, voornamelijk gericht op de detachterings-, flex- en recruitmentmarkt.

Master your sources

We richten ons enerzijds op bedrijven die als core business de juiste kandidaten en posities willen matchen, zoals detacheerders, uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus. Anderzijds richten we ons op grotere bedrijven (corporates) met een redelijke eigen recruitment behoefte. Wij helpen deze organisaties bij het zoeken van de juiste personen in een grote verscheidenheid aan bronnen. Denk hierbij aan social media, maar ook aan eigen databases. Door de bronnen overzichtelijk weer te geven in één overzicht kom je snel tot een waardevolle shortlist van kandidaten en opdrachten.

Om het proces vervolgens op te volgen is een passende inrichting van AFAS essentieel. Iedere organisatie heeft hierbij haar eigen wensen en eisen. AFAS dient dus persoonlijk ingericht te worden. Organisaties kunnen deze inrichting zelf verzorgen of een beroep doen op Vionq, dé AFAS partner van Worxflow.  


De ideale match

Worxflow verbindt AFAS-software met de slimme zoektechnologie van Textkernel en garandeert organisaties hiermee de ideale match. De ideale match tussen een kandidaat en positie en andersom! Nieuwsgierig wat Worxflow voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan hier contact met ons op. (C) 2022 WORXFLOW. ALL RIGHTS RESERVED.(C) 2022 WORXFLOW. ALL RIGHTS RESERVED.

Algemene voorwaarden Worxflow